kontakta btn   prislista btn

SN SM

Webbannonsering SN

SN.se är Södermanlands Nyheters lokala digitala nyhetssajt med omkring 70 000 unika webbläsarebesök* i veckan. Dygnet runt uppdateras sajten men de senaste nyheterna, sett ur ett lokalt perspektiv.

En besökare på SN.se gör flera klick bland våra artiklar vilket gör att vi har över 440 000 sidvisningar* varje vecka (den senaste sajtstatistiken finner ni här). För dig som annonserar på SN.se innebär det att din annons visas många gånger vid ett besök och dessutom är alla unika besökare inne flera gånger på vecka.

Genom att annonsera på våra responsiva sajt öppnar sig möjligheten att nå helt nya målgrupper. På SN.se erbjuder vi flera olika annonsmöjligheter, det ger dig stor möjlighet att locka in besökaren till din egen webbplats och fördjupa kontakten med dina kunder.

Med våra sajter som marknadsföringskanal kan du föra en tvåvägskommunikation och interagera med dina kunder i en lokal miljö. Undersökningar visar att besökare är mer benägna att agera på en webbannons publicerad i lokal miljö med lokala nyheter. Du kan presentera din information med bilder, animationer, ljud och text på ett spännande, tilltalande och iögonfallande sätt som fångar din målgrupps uppmärksamhet.

Via vår mobila plattform erbjuder vi dig som annonsör att synas för ytterligare en målgrupp.

Du som annonsör kan mäta effekten och vi följer upp med statistik efter avslutad kampanj. 
Självklart kan vi också hjälpa till med produktionen av din webbannons.

* Källa: Kiaindex.se

Se även kombinerad annonsering tidning/webb »
Ladda ned aktuella prislistor »

Välkommen att kontakta oss för mer information »