kontakta btn   prislista btn

SN SM

Inlämning annonser

Hur gör man när man ska lämna färdigt annonsmaterial?

På SN tar vi emot digitalt annonsmaterial på en speciell annonsinlämning

Efter inlämning via vår annonsinlämning på webben hamnar ditt annonsmaterial hos Mediehuset i Sörmland. Vi anlitar dem för att säkerhetställa att alla inställningar stämmer inför tryckprocessen.

Inställningarna sker i en s.k "ripp-process" som motsvarar den som sker i vårt tryckeri.

Här upptäcks fel som t.ex. att materialet inte är CMYK-fördelat, att typsnitten är godkända och rätt använda och att materialet inte innehåller lågupplösta bilder eller andra tekniska fel.

Så här går det till:

  1. Du hittar inlämningen på webbsidesadressen annonsmaterial.sn.se 
  2. Du kommer vid första tillfället att ombedas att lämna lite kontaktuppgifter för att vi ska kunna nå dig om frågor eller problem uppsstår. Det ökar chansen att hinna rätta till eventuella problem.
  3. Bokning av annonsen måste alltid ha skett i förväg hos en av våra säljare. När du sedan bifogat din annonsfil så skickar du iväg det hela ungefär som med ett mejl. Döp filen med Annonsör-införingsdag-månad-annonsformat. T.ex. "Testbolaget-23-5-122x88.eps".
  4. Du får direkt ett mottagningskvitto på webbinlämningen. Mediehuset i Sörmland återkommer om det är tekniska fel i din annons. De kommer sedan att hjälpa dig att förstå vad som behöver ändras i annonsmaterialet för att det ska bli godkänt.


Enkelt, snabbt och säkert

Med webbinlämningen och kontrollen hos Mediehuset i Sörmland ökar vi kvalitén och minskar risken för fel och därmed reklamationer. Du får en korrekt publicering direkt. Detta sker dessutom helt utan kostnad för din del.


Lämningstider

Färdigt material önskar vi ha till oss två dagar innan införingsdatum.
Det går bra att lämna material genom att skicka till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. (endast färdigt)


Gå till SN's webbinlämning av annonser »